Praktisk Info


Hvis du ønsker at bestille tid til en behandling, eller har spørgsmål af den ene eller anden art, kan du kontakte mig via nedenstående nummer.

Tlf: 2144 5745

Mail: info@a-zonen.dk

Telefontid:
Man-Fre 7.00 - 8.00,
samt efter kl. 20.00.

Åbningstid:
Man-Fre 9.00 - 18.00,
Lørdag kun efter aftale.

A-zonen
v. Aase Brandt-Nielsen

S. Møllers Gade 24, st.th.
8900 Randers C

Johs. V. Jensens Allé 58, 2. tv.
2000 Frederiksberg

 


Kranio Sakral Terapi

Kranio Sakral Terapi er en behandlingsform, der kan korrigere problemer i det vigtige Kranio-Sakral system. Systemet består af knoglerne i kraniet, ansigtet og korsbenet, membranerne som holder hjernen på plads i forhold til disse knogler og væsken som cirkulerer omkring hjernen. Væsken er nødvendig for at hjernecellerne kan få næring og udskille affald. Denne væske virker også som en hydraulisk støddæmper for at beskytte hjernen mod stød på kraniet.

Under en behandling ligger klienten på ryggen på briksen og på specielle steder på hovedet anvendes meget lette tryk, 5 gram, hvilket svarer til vægten af et stykke A4 papir. Klienten oplever en dyb form for afspænding, ligesom man er i en behagelig søvntilstand og drømmer. Samtidig er man bevidst om omgivelserne og slapper af.

Under behandlingen frigøres spændinger i leddene mellem knoglerne. De stærke membraner der holder hjernen på plads bliver afspændt. Ydermere forbedres både hjernevæskens og blodets cirkulation.

Behandlingen udføres af Aase Brandt-Nielsen.

For mere info se: www.stanleyrosenberg.com